top of page

Hallo

Het leven is prachtig maar niet altijd gemakkelijk. Door de jaren heen kun je als mens flink wat beschadigingen oplopen. Sommige ontstaan al bij de geboorte of eerder. Iedereen heeft daarin zijn eigen verhaal. die van mij lees je hieronder. Ik kijk graag achter het verhaal wat er verteld wordt en ga samen  met jou  op zoek naar de emoties en diepere lagen die onder het verhaal zitten. Dit doen we vanuit een veilige bedding en in afstemming op jou behoeftes.

Interesse... neem dan vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend advies!

  • Facebook
  • LinkedIn

Mijn verhaal

De enige weg die ik kon gaan,
was er dwars door heen.

Ken je dat…?
Je leeft gewoon je leven, je hebt een prima baan, een leuke partner, fijne vrienden.
Je hebt het helemaal voor elkaar. Tot dat er iets gebeurt waardoor het plaatje wat je voor ogen had voor de toekomst compleet in elkaar stort.

Voor mij was dit het moment dat ik te horen kreeg dat ik niet op de natuurlijke manier kinderen kon krijgen. Ik weet het nog precies:
Ik moest naar het ziekenhuis voor een kijkoperatie. Ik was net wakker uit mijn narcose, staat er al een dokter naast mijn bed.. ‘Nou mevrouw, geen goed nieuws.. een eileider is verstopt en er zit endometriose, helaas dat wordt een gevalletje IVF.. Voor ik goed en wel kon bevatten wat hij had gezegd , was hij alweer verdwenen..

Er was veel verdriet, onmacht en boosheid in de tijd hierna.
Ik  heb heel lang nagedacht over de beslissing om IVF te doen. Mijn hart zei eigenlijk nee maar ik had ook nog een partner, wie niet waagt wie niet wint.. Uiteindelijk wonnen die laatste gedachten het.

Om een lang verhaal kort te houden..
We zijn het IVF traject ingestapt , maar helaas is er na 3 pogingen geen zwangerschap ontstaan..
Ondertussen ging het met mij niet zo goed.. Schoonzussen die tegelijkertijd zwanger waren, vriendinnen die kinderen kregen.. elke keer werd de wond bij mij weer open gekrabd.

Ik wist dat er maar één manier was en dat is dwars door alle pijn gaan en het loslaten.
Zo begon mijn weg naar binnen… Ik heb hulp gezocht , ben cursussen gaan volgen, die mij hielpen om weer contact te maken met mijn gevoel en wie ik werkelijk ben.

En weet je… dit hielp, stap voor stap, beetje bij beetje kwam ik steeds meer terug naar mezelf. Ik kwam erachter dat ik jaren lang gedaan had wat andere van mij verlangde.. Ik was het pad naar mezelf behoorlijk kwijtgeraakt.

Ik heb van mijn ’trauma’ mijn kracht gemaakt.

Omdat we geen eigen kinderen konden krijgen , hebben mijn man en ik besloten om pleegkinderen in huis te nemen. Momenteel wonen er van de 3 kinderen nog twee bij ons. Dit is af en toe hard werken maar geeft ook vele mooie momenten. Ik geniet elke dag van de stappen die de kinderen maken , ook zij hebben trauma meegemaakt en komen beetje bij  beetje weer bij zichzelf.
Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in trauma , hechting en bewustwording en coach mensen en kinderen op dit vlak.

Ik ervaar dagelijks dat het heel belangrijk is om je eigen trauma’s en schaduwkanten aan te kijken , te voelen en letterlijk te doorleven. Dit is niet altijd een makkelijk proces, het vraagt moed om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor jou leven, de pijn te voelen en eventuele negatieve overtuigingen en gedragingen te veranderen. Gelukkig hebben we de tijd mee...
Ook ik ben door dit proces gegaan en zit er af en toe ook weer middenin...
niets menselijks is mij vreemd.
Laat mij de fakkel doorgeven zodat jou schaduwkant en trauma’s in het licht komen te staan, waardoor er inzichten komen en je dingen los kunt laten.


Opleidingen die ik gevolgd heb:
 

  • Opleiding tot Journey practitioner bij Brandon Bays

  • Opleiding lichaamsgerichte traumatherapie bij centrum Puur

  • Opleiding systeem en familie opstellingen bij Hylke Bonnema

  • Opleiding Luisterkind werker bij Monica Kemner

 

Rosenhartenziel heeft als missie:

Het bijstaan van mensen in hun traject van trauma naar heelwording en liefde voor jezelf.
Trauma en hechting zitten vaak diep in het lichaam verankerd en het kost tijd om deze delen stuk voor stuk naar boven te halen. Die tijd nemen we en in jou tempo gaan we het pad naar  meer verbinding met je zelf.

 

Liefs,

Sandra Rosenhart

Logo-Luisterkind.jpeg
THE-JOURNEY-LOGO.gif

Contact

Ik kom graag met je in contact om te bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met mij op!

06 118 79 109

bottom of page