top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Afstemmingen

Een afstemming is een gesprek van hart tot hart van ziel tot ziel..
Het gesprek vindt plaats in de energie. Dat wil zeggen dat het gesprek op afstand plaatsvindt. Je hoeft dus niet ergens naar toe. De therapeut stemt op jou af terwijl jij gewoon bezig bent om je leven te leide
n. Van te voren kun je een vraag meegeven waar de therapeut zich op kan richten. Je krijgt via de mail een verslag van dit ‘gesprek’. Het geeft je inzichten en antwoorden op de vragen waar je mee zit. Er wordt gekeken naar vastzittende emoties, terugkerende thema’s in je leven en soms kan het zijn dat er een entiteit in je aura aanwezig is, waar je last van hebt, die wordt dan ook weggehaald.
Een afstemming is er voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen..
Tevens is het mogelijk om af te stemmen op overledenen of nog ongeboren kinderen.

Afstemming volwassene

Vragen die je zou kunnen stellen:
Ik heb een fysieke klacht, waar komt die vandaan?
Ik heb een conflict met een bepaald persoon, waar komt dit door en hoe kan ik het oplossen?
Mijn kind slaapt slecht, waar komt dit door?
Mijn kind wordt gepest, hoe kan ik hem hier het beste mee helpen?

Afstemming kind

Voor kinderen werkt deze methode vaak heel fijn. Ze hoeven nergens heen, blijven gewoon lekker in de veilige omgeving van hun huis. Kinderen zijn vaak heel helder en duidelijk als ik op ze afstem.
Voor hen is het belangrijk dat ze even helemaal gehoord en gezien worden ook al gebeurd dit op energetische wijze.

Trauma afstemming

Een bijzondere afstemming, die ik door heb gekregen in een afstemming op mezelf, is de trauma afstemming. Deze afstemming richt zich op de 7 chakra’s. Ook hier kan een vraag meegegeven worden maar dat hoeft niet. Ik ga energetisch al de chakra’s af en kijk waar er nog blokkades zitten en waar er dus nog wat aangekeken mag worden en doorleefd zodat je het daarna kunt loslaten. Een zeer uitgebreide afstemming die veel inzichten geeft en zorgt voor meer liefde en minder angst..

Prijs €70

Prijs €60

Logo-Luisterkind.jpeg

Prijs €100

bottom of page