Mijn ervaring met de ontdekkingsreis


Mijn zoon was van kleins af aan al een gevoelig mannetje. Een mooie eigenschap, maar soms moeilijk en lastig. Vooral voor zichzelf. Hij was altijd erg bezig met het verdriet en gevoel van andere kinderen. Hij wilde ze graag helpen en het naar hun “zin” maken, maar vergat daarbij zichzelf.

Vanaf zijn vierde levensjaar was hij erg snel verdrietig en zat hij echt in de “put “. Dat doet je als moeder zijnde heel veel. Iedere ochtend verdrietig, gespannen, buikpijn enz. Je wilt je kind zo graag helpen en volmaakt gelukkig zien! Geen dikke tranen en een blik van …HELP ME NU!

Echt van alles geprobeerd, reguliere wegen leidde tot niets, homeopathie daar knapte hij al heel erg van op, maar op een gegeven moment kwamen we daar ook niet verder mee.... Mijn zoon, nu inmiddels tien jaar oud, klaagde nog steeds iedere dag over buikpijn. Een gevoel van misselijkheid en heel verdrietige momenten. Ik maakte me zorgen. Ik dacht straks komt hij in de pubertijd en dan?

Tot er op een dag een flyer door de brievenbus viel. Zo zijn wij bij Sandra terecht gekomen.

De eerste “ontdekkingsreis” was spannend, wat kun je verwachten...? Hij voelde zich direct op zijn gemak bij Sandra. Dat vond ik al een heel goed teken en liet hem met een gerust hart bij haar. Een klein uurtje later kwam hij de kamer binnen en het eerste wat hij zei was: “Mama ik voel me helemaal blij!” Ik wist niet wat ik hoorde en mijn onzekere, overgevoelige zoon, had een twinkeling in zijn ogen, die ik heel lang niet had gezien!! Hij was echt blij en opgelucht, vertelde hij.

Samen gingen we naar huis. Wat voelde dit goed, voor ons allebei!

De volgende ochtend, hetzelfde ritueel als altijd, maar het zinnetje:”Mama ik heb zo`n buikpijn” bleef achterwege. Voor het eerst na al die jaren ging mijn zoon blij en opgewekt naar school! En dat is zo gebleven. Hij is nog een paar keer op ”ontdekkingsreis” gegaan en gaf op een gegeven moment uit zichzelf aan: “Nu kan ik het wel zelf!” en dat was ook zo.

Hij weet nu, als hij zich niet helemaal “happy” voelt, wat hij daar zelf aan kan doen.

Ik kan als moeder zijnde maar één ding zeggen:”Voel je ,dat je kind niet helemaal lekker in zijn/haar vel zit en weet je niet wat je er aan moet doen? Geef je kind dan de kans om dit zelf te “ontdekken” via deze weg, Want wat is er mooier dan je kind ZELF te laten ontdekken:” Wie ben ik? Wat voel ik? en ik ben de moeite waard! Daar doe je het toch allemaal voor!!

Lieve Sandra bedankt! Je hebt ons geweldig geholpen!

X
Share |

Contact

Alle behandelingen vinden plaats op Waterzwaluw 11 te Veenendaal.
Bekijk de locatie in Google maps.


"Ik zie u graag een keer in mijn praktijk!"


Sandra Rosenhart

Sandra Rosenhart

In 2009 heb ik de opleiding tot Journeytherapeut voltooid. De opleiding wordt gegeven door Brandon Bays, een dame uit Amerika die deze methode ontworpen heeft. Deze opleiding bestaat uit een aantal weekenden en oefenweken, waarin je alle ins en outs van Journeywerk voor je kiezen krijgt. Je ondergaat en geeft heel veel Journeys, waardoor je ook veel van je eigen blokkades opheft.

De aanleiding voor mij om de opleiding te gaan doen, was het feit dat ik in die tijd net een aantal mislukte IVF pogingen achter de rug had. Dit was voor mij de manier om mezelf te ontdoen van veel oude emotionele en mentale blokkades. Aangezien het voor mij zo goed werkt, wil ik de methode heel graag met anderen delen.

Momenteel ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. In deze werkomgeving zie ik regelmatig dat er in de klas geen gelegenheid is om de kinderen optimaal te begeleiden. Dit lukt vaak wel in een 1 op 1 situatie. Daarom heb ik besloten om, naast mijn werk in het onderwijs, bezig te gaan met `de ontdekkingsreis voor kinderen´. Dit doe ik aan huis, maar ik kom ook naar scholen om daar met kinderen te werken.

In mijn praktijk zijn zowel kinderen als volwassenen welkom.

Ik zie jullie graag een keer in mijn praktijk!

Relevante opleidingen en cursussen:
• Trainersopleiding ´gedachten creëren´ : 2002- 2003 Carmen de Haan, Haarlem
• Reiki 1 en 2
• Life University, Open circles 2006-2007
• Opleiding tot journeytherapeut 2008-2009
• Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot shiatsu therapeut.

Leef met hart en ziel!


Sandra Rosenhart

X
Waterzwaluw 11
3905 RP Veenendaal
06 11 87 91 09
sandra@rosenhartenziel.nl

Sandra Rosenhart

Journey therapeute /
kindercoach / Shiatsu